RobErt>> a od kiedy w Łomzy jest najwieksze bezrobocie????
nie przesadzaj z tymi dokonaniami,bo nikt tu z choinki sie nie urwał.....
to ze pracowałes jako przedstawiciel handlowy(gdybam),to zaden sukces,bo tam jest ciagle wakat....
nie kazdy godzi sie na ponizanie przez jakąś zoche,haline,lub kryske z gazowni w społem,ze to złe,a tamto po terminie i njic nie zamawia,bo nic pan nie przywiózł.....
polecam wizyte w Mandal, Lyngdal,Vigeland i okolicach,zeby poznac prawde o norwegów saxach w US.....
co drugi george,john,stanley,susan,sifia,emma,jack,logan,nicholas,ryan,itd....
a posłuchałbys akcentu(boski)......
I was born in US

, hi guys,etc.....: )
człowieku> bez urazy ale uwazam ze jestes tu na tyle krótko, ze jeszce ten pierwszy moment nie minął i ciagle jestes zachłysniety.....
kazdy to przezywal, tyle ze jednego puszcza wczesniej a innego trzyma dłuzej.....
Wazne kim byłes w PL,jak bardzo kochasz ojczyzne,co znacza dla ciebie pieniadze,etc.....
Jak w pl nie miałes mieszkania,byle jaka robote,szef cie dymał,byłes poprostu zwykłym szarym ludkiem,to fakt,tu mozesz poczuc sie kims,a przynajmniej czas jakis....Bo to ze w PL jest lipnie i chory system,a politycy kradna na potege,to nie oznacza,ze tu jest dobrze! jest poprostu lepiej w kilku kwestiach,ale zeby eldorado,to nie zgodze sie z tym i mam do tego pełne prawo!!!
podsumowując: kazdy wiek ma swoje prawa i nikt mądry sie nie urodził,dlatego wszyscy popełniamy błedy(za wyjakiem JASTA I KIEROWNIKA : )
PS

opraw kapke ortografie Robson,bo razi ciutek : )
Ja tez robie błędy(czasem),ale ty przeginasz: )
"A jak ci sie nie podoba,to wypierd.... do Polski...."

))))